FASTIGHETSBOLAG

INVESTERA FÖR ATT SPARA

LÅNGSIKTIG AVKASTNING

En fastighet håller i många generationer, därför vill vi ge långsiktig säker avkastning. Våra energibesparingsprojekt betalar i vanliga fall av sig efter 5 - 7 år och fortsätter betala tillbaka i årtionden.

SOLCELLER ELLER VÄRMEPUMP?

Energibesparing går att göra på flera olika sätt. Både värmepumpar och solceller är effektiva sätt att minska kostnaderna och spara energi. En kombination av flera system kan till och med göra er fastighet fristående och ni kan stänga av fjärrvärmen helt och hållet. 

DET LÖNAR SIG ATT TA HAND OM LUFTEN

Med en konventionell frånluftsfläkt försvinner  upp till 40 % av värmen man redan betalt för ut ur huset. En återvinningssystem för frånluften släpper ut luften men håller värmen kvar i huset. Det gör att ni kan fortsätta andas frisk luft och dessutom halvera era värmekostnader. 

Jag sparar energi hos fastighetsbolag

 

Ring mig eller fyll i formuläret till höger

Anders Jonsson

Projektledare

070 - 759 40 21

5 år

På alla våra tekniska installationer lämnar vi minst 5 års garanti. Detta ingår som en del av vår serviceplan där funktion, driftsoptimering och besparingsmål upprätthålls. 

Vi hittar den bästa lösningen så att ni inte ska behöva tänka på det. Efter ett platsbesök ger vi förslag på lösningar som optimerar er fastighet. 

Användbara länkar
Spara energi